Završni račun 2011

Dobrodošli

Poštovani posetioci,

dobrodošli na sajt koji je namenjen pružanju usluga iz oblasti računovodstva (sa naglaskom na knjigovodstvo), finansija i poreskog savetovanja, pre svega, privrednim društvima, preduzetnicima i udruženjima građana.

Pored standardnih knjigovodstvenih usluga, mi Vam nudimo i kontroling nad poslovanjem Vašeg preduzeća, odnosno udruženja. Kontroling podrazumeva stalno izveštavanje i analizu poslovanja na mesečnom nivou, a što je ključna alatka pri donošenju kako operativni, tako i strateških odluka. Takođe, mi preuzimamo i obavezu praćenja Vaših poreskih obaveza i kontakata sa Poreskom upravom i Upravom javnih prihoda Grada, a ne samo predavanje poreskih prijava.

Na sajtu će uvek biti aktuelizovane informacije iz domena poslovanja naših klijenta, tako da će se putem sajta i mejling liste redovno informisati o bitnim poslovnim promenama koje utiču na njihovo poslovanje, kako onim zakonskim, tako i o aktuelnim dešavanjima na tržištu.

Cene naših usluga su konkurentne i prilagođenje snazi i potrebama svakog klijenta pojedinačno, tako da se iste formiraju u dogovoru sa svakim klijentom posebno, prilagođavajući se finansijskoj snazi klijenta.

>>> www.adviser.rs  <<< NOVA I AKTUELNA  WEB STRANA SA AŽURNIM INFORMACIJAMA

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to seo, seo services and Insanity Workout